AED

Good Conditions is al jaren een betrouwbare partner in de Fitness branche. We komen in veel sportscholen en bij veel fysiotherapeuten voor onderhoud en reparatie van fitnessapparatuur. Dit om te zorgen dat uw klanten veilig en zonder zorgen kunnen sporten.

Sinds kort zijn wij dealer geworden van Defibtech Lifeline. De Defibtech Lifeline is de meest gebruikte en betrouwbare AED op de markt. Wij vinden een AED in iedere sportruimte namelijk belangrijk. Het draagt namelijk bij aan de veiligheid van de mensen die zich in de ruimte begeven.AED

U kunt Good Conditions benaderen voor de aanschaf van AED (en accessoires) en het onderhoud daarvan. Door een onderhoudscontract af te sluiten zorgt u ervoor dat de AED gegarandeerd werkt als hij nodig is.

Het voordeel voor u om dit te combineren is: Wij komen waarschijnlijk al voor onderhoud en reparatie bij u. Het is dan mogelijk om gelijk het onderhoud van de AED mee te nemen. Dit scheelt u bijvoorbeeld weer extra voorrij kosten.

Aanschaf AED

Good Conditions adviseert u graag over de aanschaf van een AED. Wij beschikken over een demo model. Deze laten wij graag bij u op locatie zien. Zodat u zelf kan zien hoe gebruiksvriendelijk deze AED is. Ook bespreken we met u de accessoires die mogelijk zijn. In iedere situatie zijn andere accessoires wenselijk.

Onderhoud AED

Wij regelen ook graag het onderhoud voor u, middels een onderhoudscontract. Door een onderhoudscontract werkt de AED gegarandeerd als deze nodig is. Tijdens het jaarlijkse onderhoud word de AED geïnspecteerd en getest. Indien nodig worden de elektroden en de batterij vervangen.

Bent u geïnteresseerd in een AED of het onderhoud daar van, neem dan contact met ons op. Ga naar contact.
Wij helpen u graag!

Wij bieden u de meest gebruiksvriendelijk AED die er is. Lees meer over de Defibtech Lifeline View Belang AED

Lees meer over het belang van een AED

Huur

Een AED voor een kortere periode nodig. Het is ook mogelijk om een AED te huren. Informeer naar de mogelijkheden.