Defibtech Lifeline ViewAED

De Defibtech Lifeline View is een zeer gebruiksvriendelijke, robuuste AED van Defibtech. Het apparaat is klein van stuk en heeft als uniek feature een full color LCD-scherm. Aan de hand van duidelijke video-animaties ondersteunt de Lifeline VIEW een hulpverlener optimaal tijdens een reanimatie. Een uitkomst bij stress of geluidsoverlast. Vanzelfsprekend geeft de VIEW ook de gesproken commando’s zoals andere AED’s.

LCD-scherm
Het LCD-scherm van de Lifeline VIEW biedt de hulpverlener optimale ondersteuning tijdens de reanimatie. Bovendien kan de AED-beheerder eenvoudig de technische staat van de AED controleren en kunnen bepaalde instellingen, zoals het reanimeren met of zonder mond-op-mondbeademing, eenvoudig worden ingesteld.

Elektroden
De elektroden zijn geplaatst aan de achterkant van de AED en direct voor het pakken. Er zijn geen kleppen of schuiven die moeten worden verzet om het apparaat te kunnen gebruiken. Dat is evident wanneer iedere seconde telt. De AED is spuitwaterbestendig en stofdicht (IP55) en doorstaat een valtest op iedere hoek, rand en verschillend oppervlak vanaf 1,2 meter en is trilling-bestendig.

Taal
De Defibtech Lifeline VIEW is optioneel leverbaar als twee-talige AED, ‘Dual Language’. Bijvoorbeeld Nederlands-Engels of Nederlands-Frans. De AED zal automatisch starten in de Nederlandse taal. Door een eenvoudige handeling kan naar de tweede taal worden geschakeld. Alleen de uitgesproken commando’s veranderen van taal.

Batterij
De Lifeline VIEW AED maakt gebruik van een krachtige batterij-unit. Deze lithium batterij heeft een stand-by levensduur van 4 jaar. De batterij-unit kan 125Accu AED schokken leveren of 8 uur gebruiksduur van de AED.

Zelftest
De Lifeline AED verricht dagelijks een zelftest, waarbij onder andere de batterijen en elektroden worden gecontroleerd. Software updates kunnen worden verricht met een SD-kaart, welke simpel in de AED kunnen worden geplaatst. Na het gebruik van de Lifeline AED kan het ECG van het slachtoffer door middel van een SD-kaart worden getransformeerd naar een PC. 

Abonnement
Door een abonnement af te sluiten van slechts € 5,00 per maand, zorgt u ervoor dat de AED zelf aan geeft als er iets mis is. De AED hangt dan in de DefibCom wand beugel. Dit betekent dat de AED 24 uur per dag en 7 dagen per week op afstand gemonitord kan worden. Op het moment dat onderdelen van de defibrillator vervangen moeten worden of wanneer de accu moet worden opgeladen, kan men u hiervan op de hoogte brengen via het DefibCom-abonnement. Zo bent u ervan verzekerd, dat de defibrillator op kritieke momenten werkt. 

Extreem sterk en robuust

De Lifeline serie van Defibtech is extreem sterk en betrouwbaar. Hij is dan ook val bestendig, kan tegen water en kan over reden over door een tractor. Bekijk de test video hiernaast.

Neem bij interesse of vragen contact met ons op. Ga naar contact