Service & Onderhoud

Home » Service & Onderhoud

SERVICE & ONDERHOUD

Het belang van (goed) onderhoud wordt nog wel eens onderschat, echter de levensduur en betrouwbaarheid van uw apparatuur wordt bepaald door de manier en mate van onderhoud. Ons advies is dan ook twee keer per jaar onderhoud uit te laten voeren. Daarnaast kunt u zelf ook licht onderhoudswerk verrichten.

Good Conditions biedt u de mogelijkheid een service- en onderhoudsovereenkomst af te sluiten. Deze overeenkomst houdt in dat wij, bij een standaard overeenkomst, twee keer per jaar al uw apparatuur volledig nakijken. Hierbij wordt het toestel geheel stofvrij gemaakt, schoongemaakt, gesmeerd, getest en indien nodig (in overleg met u) worden onderdelen vervangen. Deze werkzaamheden verhogen niet alleen de veiligheid van uw apparatuur, maar zeker ook de levensduur.
Er zijn verschillende onderhoudsovereenkomsten mogelijk. Een fysiotherapeut maakt immers anders gebruik van zijn apparatuur dan een druk bezochte sportschool. Spinningbikes worden over het algemeen intensiever gebruikt dan overige apparatuur en daarom raden wij aan deze vier keer per jaar te onderhouden. Voor meer informatie en een voor u op maat gemaakt onderhoudscontract kunt u contact opnemen met Ingmar Heick of Davy Admiraal. U kunt hiervoor gebruik maken van de contactpagina of mailen naar info@goodconditions.nl.

Desinfectie

Tijdens deze corona crisis is het extra belangrijk om alles schoon te houden, maar niet alle desinfectiemiddelen zijn geschikt. Door de vele storingen ten gevolge van desinfectiemiddel, zijn wij opzoek gegaan naar een andere manier van desinfectie en die hebben we gevonden. Alle middelen zijn gemakkelijk te bestellen in onze webshop.

Digitale folder desinfectie